Jätä Tutkija tavattavissa -virtuaalivierailupyyntö viimeistään 4.5.

Kevätlukukausi on tulossa päätökseen myös Tutkija tavattavissa -virtuaalivierailupalvelussamme.

Etsimme opettajien pyyntöjen perusteella asiantuntijoita oppitunneille joka viikko. Toivomme opettajilta yhteydenottoa mahdollisimman aikaisessa oppitunnin suunnitteluvaiheessa, jotta aikaa jää sekä sopivien asiantuntijoiden etsimiseen että aikataulujen yhteensovittamiseen.

Kevätlukukauden osalta opettajien pyyntöjen tulisi olla palvelussa viimeistään 4.5.2020. Voit jättää jo myös syyslukukautta koskevia pyyntöjä, joita ryhdymme käsittelemään elokuussa. Yhteydenottolomakkeelle pääset täältä.

Koronavirustilanne ja etäopetukseen siirtyminen eivät keskeyttäneet palvelua. Toivomme opettajan täsmentävän yhteydenottolomakkeella, mikä virtuaalipalvelu on oppilasryhmän käytössä.