Vaikuttavaa tutkimusta – Nuoret tutkijat ja toimiva vuorovaikutus päättäjien kanssa -koulutus ti 11.5.

Tutkimukselta edellytetään vaikuttavuutta ja tutkijoilta osallistumista yhteiskunnalliseen keskusteluun. Kuka voi vaikuttaa ja miten se tehdään? Missä vaiheessa poliittista prosessia vaikuttaminen on helpointa? Miksi tutkijan kannattaa pyrkiä vuorovaikutukseen päättäjien kanssa? 

EDIT 18.3.: Koulutus herätti suurta kiinnostusta ja paikat täyttyivät saman tien. Ilmoittautuminen on nyt suljettu.

Tiistaina 11.5.2021 klo 13.00–16.00 järjestettävässä verkkokoulutuksessa ”Vaikuttavaa tutkimusta – Nuoret tutkijat ja toimiva vuorovaikutus päättäjien kanssa” opitaan tutkimuksella vaikuttamisen perusteita. Tutkijat ja hallinnon edustajat kertovat kokemuksistaan ja antavat käytännön vinkkejä. Lisäksi iltapäivän aikana työstetään omia vuorovaikutussuunnitelmia.

Tervetuloa mukaan oppimaan, miten omalla tutkimuksella voi vaikuttaa! Koulutus on tarkoitettu kaikille nuorille tutkijoille (väitöskirjatutkijoista alle 10 vuotta sitten väitelleisiin) alasta riippumatta.

Kiinnostuitko? Ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella viimeistään 23. huhtikuuta. Mukaan mahtuu 50 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Koulutuksen järjestävät Nuorten Tiedeakatemia (YAF) ja Tiedeneuvonnan kehittämishanke Sofi.
Jos sinulla on kysyttävää koulutuksesta, voit lähestyä Sofia () tai Nuorten Tiedeakatemian tiedesihteeriä Katja Kujanpäätä ().

Tietoa tapahtumasta saa jakaa eteenpäin.