Nuorten Tiedeakatemia Educa-messuille 26.1-27.1.2024

Nuorten Tiedeakatemia osallistuu tällä viikolla Educa-messuille. Educa-messut on Suomen suurin koulutusalan tapahtuma. Se kerää vuosittain tuhansia kasvatusalan tutkijoita ja opettajia yhteen Helsingin messukeskukseen. Paikalla on runsaasti keskustelua, esitelmiä ja näytteilleasettajia. Tänä vuonna messut järjestetään 26.1.-27.1.

Messuilla esitelemme tutkijoita etävierailuille välittävää Tutkija tavattavissa -palvelua. Tutkija tavattavissa on saanut hyvää palautetta niin opettajilta, tutkijoilta kuin oppilailtakin. Paikalla on tavattavissa Nuorten Tiedeakatemian koordinaattoreita ja tutkijoita. Opettajat voivat tulla tiedustelemaan palvelun toiminnasta tai voivat tulla antamaan kasvokkain palautetta omista kokemuksistaan.

Lisäksi esittelemme messuilla keväällä 2024 julkaistavaa suomenkielistä versiota hollantilaisesta Expedition Mundus pelistä. Expedition Mundus on 8-15 -vuotiaille suunniteltu tiedekasvatuspeli, jossa pelaajat ratkaisevat tuntemattomaan Mundus -planeettaan liittyviä monialaisia tutkimuskysymyksiä. Pelin voittaa lopussa eniten julkaisuja kerännyt pelaaja/ryhmä. Tule paikalle testaamaan pystytkö ratkaisemaan oman tutkimuskysymyksen!

Nähdään Educa-messuilla!