clouds

Nuorten Tiedeakatemia osallistuu SuomiAreenaan 18.-19.7.2019

Nuorten Tiedeakatemia osallistuu Porissa pidettävään SuomiAreenaan torstaina 18.7. ja perjantaina 19.7.

Torstaina 18.7. klo klo 15.50-16.20 Etelärannassa Nuorten Tiedeakatemian puheenjohtaja Tommi Himberg ottaa osaa ”Tutkimuksella tulevaisuuteen -tutkimuksen uusia tuulia” – paneeliin. Paneelissa mukana myös Suomen Akatemian pääjohtaja Heikki Mannila sekä professori Sirpa Leppä. Keskustelun aikana esitellään lyhyesti myös Nuorten Tiedeakatemian Tutkija tavattavissa -palvelu. Tilaisuuden järjestää Opetusalan Ammattijärjestö OAJ.

Perjantaina 19.7. klo 11.30-12.30 Puuvillan kauppakeskuksessa Nuorten Tiedeakatemian varapuheenjohtaja Pirita Frigren osallistuu ”Yliopisto osaamisen ja innovaatioiden hautomona” -keskusteluun. Keskustelemassa mukana kansanedustaja Outi Alanko-Kahiluoto, professori Jari Hämäläinen ja professori Roope Uusitalo. Juontajana toimii Ivan Puopolo. Tilaisuuden järjestää Suomen Tiedeakatemiat.

Tervetuloa siis tapaamaan tutkijoitamme mielenkiintoisten keskustelujen ja letkeän jazz-musiikin Poriin!

SuomiAreenan ohjelma