Avoin tiede, etiikka ja tutkijan urakehitys -koulutus ma 24.5. klo 13:00-15:30

Nuorten Tiedeakatemia järjestää erityisesti nuorille tutkijoille suunnatun, kaikille avoimen virtuaalisen koulutuksen Avoin tiede, etiikka ja tutkijan urakehitys maanantaina 24.5. klo 13:00-15:30. Ilmari Jauhiainen TSV:n Avoimen tieteen kansallisesta koordinaatiosta pitää aluksi esityksen, jossa käydään läpi mihin kaikkeen avoin tiede liittyykään ja kuinka avointa tiedettä edistetään Suomessa. Tätä seuraa paneelikeskustelu kysymyksistä, miten avoimen tieteen edistäminen näkyy nuoren tutkijan arjessa, miten avoin tiede ja etiikka liittyvät toisiinsa sekä millaisia vaikutuksia avoimen tieteen edistämisellä voi olla tutkijan urakehitykselle.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään torstaina 20.5. (paikkoja 60 ensimmäiselle). Ilmoittautuneille lähetetään Zoom-linkki hieman ennen koulutuksen alkua. Ilmoittautumisesta ei tule erillistä vahvistusta sähköpostiin. Lisätietoja koulutuksesta: Nuorten Tiedeakatemian Avoimen tieteen toimintaryhmän vetäjä Henrikki Tenkanen, .