Oletko sinä tuleva tiedesihteerimme?

Nuorten Tiedeakatemia on vuonna 2017 perustettu, monitieteinen nuorten tutkijoiden yhteisö, joka pyrkii edistämään tiedettä ja vahvistamaan tieteen asemaa yhteiskunnassa. Hallinnollisesti Nuorten Tiedeakatemia sijoittuu Suomalaisen Tiedeakatemian yhteyteen.

KIITOS KAIKILLE MIELENKIINNOSTA TIEDESIHTEERIN TEHTÄVÄÄ KOHTAAN, HAKU ON PÄÄTTYNYT 28.6.

Haemme nyt joukkoomme ammattitaitoista

TIEDESIHTEERIÄ

osa-aikaiseen (50 %) kolmen vuoden määräaikaiseen tehtävään ideoimaan ja toteuttamaan kanssamme visioita sekä vetämään projektejamme. Tiedesihteerin työn tukena toimii Nuorten Tiedeakatemian hallitus.

Tiedesihteerillä on keskeinen asema Nuorten Tiedeakatemian toiminnan vetäjänä, kehittäjänä, projektien koordinoijana ja lisärahoituksen hakijana. Tiedesihteeri koordinoi mm. Nuorten Tiedeakatemian tutkijoiden virtuaalivierailuja välittävää Tutkija tavattavissa -projektia. Tiedesihteeri on myös Nuorten Tiedeakatemian omien jäsenten yhteyshenkilö, ja hänellä on päävastuu sisäisen viestinnän lisäksi ulkoisesta viestinnästä. Lisäksi toimenkuvaan kuuluu talousseurantaa, tapahtumien suunnittelua ja käytännön järjestelyjä.

Toivomme sinulta:

 • Kokemusta tehtävän vastuualueista (projektinhallinta, rahoituksen hakeminen, hallituksen sihteerin tehtävät, organisaation toiminnan vetäminen)
 • Hyviä, nykyaikaisia tiedeviestinnän taitoja
 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on etu
 • Oma-aloitteisuutta ja itseohjautuvuutta
 • Organisointikykyä, huolellisuutta ja vastuunkantoa omasta työstään
 • Esiintymistaitoa ja halukkuutta edustaa
 • Kehittävää ja ideoivaa otetta työn tekemiseen

Tarjoamme:

 • Ainutlaatuisen näköalapaikan tieteen maailmaan
 • Hyvän työyhteisön ja asianmukaiset toimitilat Helsingin keskustassa
 • Mielenkiintoiset tehtävät, joiden sisältöön on mahdollista vaikuttaa myös ideoimalla itse uusia, toimintaamme sopivia projekteja

Työnkuvasta lisätietoja antaa Tommi Himberg . Tommin voit tavoittaa puhelimitse numerosta 050 313 9439 klo 9–16 kesäkuussa (poislukien to 13.6. ja pe 21.6.). Lisätietoja Nuorten Tiedeakatemiasta löytyy myös sivuiltamme www.nuortentiedeakatemia.fi Työsuhteessa sovelletaan 4 kuukauden koeaikaa. Työ alkaa viimeistään 1.9.2019. Paikka täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen: