Voiko tieteen edistymistä vauhdittaa? Voiko kestävyyttä edistää kuluttajalähtöisesti? Muun muassa näihin kysymyksiin paneuduttiin syyskuun Akatemiaklubilla

Tutkimusesitelmät ja Q & A -keskustelu nyt Youtubessa

Nuorten Tiedeakatemia otti syyskuun alussa varaslähdön syksyn tapahtumakauteen etämuotoisena järjestetyllä Akatemiaklubilla. Tutkimustaan esittelivät Armi Tiihonen (Parempia materiaaleja nopeammin – voiko tieteen edistymistä vauhdittaa?), Aki Tsuruta (Maailman ja valtiotason kasvihuonekaasujen arviointi), Ilona Södervik (Käsitteellinen muutos asiantuntijuuden kehittymisessä elämäntieteiden kontekstissa), Eliisa Kylkilahti (Voiko [asumisen] kestävyyttä edistää kuluttajalähtöisesti?) ja Elsa Mannila (Parittomia elektroneja ja muita suprajohteiden harmeja kvanttiteknologiassa). Puheenjohtajana toimi emeritusprofessori Olavi Nevanlinna Emil Aaltosen rahaston hoitokunnasta.

Esitelmävideot ja paneelikeskustelu on nyt julkaistu Nuorten Tiedeakatemian Youtube-kanavalla ja ne ovat katsottavissa myös alta.

Seuraava Akatemiaklubi järjestetään hybridimuotoisena marraskuussa.