Nuorten Tiedeakatemian EU-vaalipaneeli Oodissa maanantaina 20.5.

Nuorten Tiedeakatemia järjestää paneelin europarlamenttivaaliehdokkaille Oodissa maanantaina 20.5. klo 17:30. Paneelissa keskitytään erityisesti tieteeseen ja tiedopolitiikkaan Euroopan Unionissa. Keskustelua vetää Nuorten Tiedeakatemian alumni Johanna Vuorelma (valtio-opin dosentti ja yliopistotutkija Helsingin yliopiston Eurooppa-tutkimuksen keskuksessa), ja mukana keskustelemassa ovat Mika Aaltola, Ville Niinistö, Julia Ståhle, Dimitri Qvintus ja Riku Nieminen. Katri Kulmuni on joutunut perumaan osallistumisensa, mutta hänen tilalle tulee Satu Jaatinen.

Tervetuloa!

Nuorten Tiedeakatemian EU-vaalipaneeli: Tiedepolitiikan suuntaviivoja Euroopassa

Ma 20.5. klo 17:30-19:30
Keskustakirjasto Oodi
Saarikoski-matto, 3. krs.
Tapahtumaan on vapaa pääsy