Maaliskuussa esitelmöitiin Tampereella

Maaliskuussa tehtiin uusi avaus, kun Nuorten Tiedeakatemian Akatemiaklubi järjestettiin ensimmäistä kertaa Tampereella. Pyynikinlinna tarjosi klubille upeat puitteet ja oli Emil Aaltosen säätiön kotipesänä erityisen luonteva paikka Nuorten Tiedeakatemian tapahtumalle. Klubin ohjelma koostui tutkimusesitelmistä ja säätiön ja museon esittelyistä sekä museoon omatoimisesta tutustumisesta.

Puheenjohtajana toimi Suomalaisen Tiedeakatemian hallituksen humanistisen osaston sihteeri, professori Päivi Pahta. Esitelmävuorossa olivat Vuokko Heikinheimo (Paikkatiedot tieteidenvälisessä ympäristötutkimuksessa), Heli Muhonen (Opetusdialogi luokkahuoneessa), Andreas Niskanen (Automated Reasoning: NP and Beyond), Jonne Niemi (Korkean lämpötilan korroosio energiantuotannon haasteena) ja Karita Suomalainen (Sinä toiminnan keskiössä: yksikön 2. persoona vuorovaikutuksen resurssina). Esitelmävideot ja Q & A -osio ovat katsottavissa Nuorten Tiedeakatemian YouTube-kanavalta ja alta.