Tammikuun Akatemiaklubin esitelmät YouTubessa

Nuorten Tiedeakatemia kokoontui tammikuussa etänä Akatemiaklubin ja jäsenkokouksen merkeissä. Iltapäivällä laitettiin alulle työskentely, jonka tavoitteena on löytää ratkaisuehdotuksia ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi ja siihen sopeutumiseen.

Esitelmävuorossa olivat Lauri Holappa (Aurinkotuulen magneettikentän suunta – avaruussään ilmapuntari), Jyrki Savolainen (Systeemimallinnus teollisessa kontekstissa), Aino Siltari (Lipidimetabolian merkitys eturauhassyövässä), Arno Solin (Voiko tekoäly olla epävarma itsestään?) ja Reima Välimäki (Keskiajan uskonnolliset polemiikit – vaikutteita ja vaikutuksia). Esitelmien jälkeistä keskustelua johti puheenjohtaja Olavi Nevanlinna Aalto-yliopistosta.

Klubin esitelmät ja paneelikeskustelu ovat nyt nähtävissä Nuorten Tiedeakatemian YouTube-kanavalla ja alla.

Paneelikeskustelu Nuorten Tiedeakatemian Akatemiaklubissa 26.1.2022

FT Lauri Holappa: Aurinkotuulen magneettikentän suunta – avaruussään ilmapuntari

FT Reima Välimäki: Keskiajan uskonnolliset polemiikit – vaikutteita ja vaikutuksia

FT Aino Siltari: Lipidimetabolian merkitys eturauhassyövässä

FT Jyrki Savolainen: Systeemimallinnus teollisessa kontekstissa

FT Arno Solin: Voiko tekoäly olla epävarma itsestään?