Lisää jäsenten tutkimusesittelyjä YouTubessa

Helmikuun Nuorten Tiedeakatemian Akatemiaklubi toteutettiin poikkeukselliseen tapaan iltaetäklubina, sillä esitelmistä jopa kolme pidettiin USA:n länsirannikolta.

Esitelmävuorossa olivat Niko Hatakka (Mitä populismilla tarkoitetaan? Populismin merkitykset tieteessä ja julkisessa keskustelussa), Janne Junnila (Stokastisesta itsesimilaarisuudesta), Lilli Kaarakka (Forests as a climate solution – understanding the existing forest offset market and its connection to practical forest management in the United States), Eveliina Peltola (Satunnaisgeometriasta ja symmetriasta) ja Juhana Riekkinen (Sananvapaus tietoverkoissa – uudenlaista sääntelyä, uusia sääntelijöitä)? Esitelmien jälkeistä keskustelua johti professori Juha Kinnunen Aalto-yliopistosta.

Klubin esitelmät ja paneelikeskustelu ovat nyt nähtävissä Nuorten Tiedeakatemian YouTube-kanavalla ja alla.